Przepis przygotowany został przez Przemka Ignaszewskiego z bloga Vegenerat Biegowy. Tym razem publikujemy przepis na kulki kokosowo-bananowe.
PolskaBiega VegeneratBiegowy VegeneratBiegowy
SKŁADNIKI:
- 3 szklanki wiórków kokosowych,
- 4 dojrzałe banany,
- 1 gorzka czekolada.
PolskaBiega Vegenerat Biegowy Vegenerat Biegowy
PRZYGOTOWANIE:
1. Wiórki kokosowe miksujemy malakserem z bananami, do uzyskania plastycznej masy.
2. Czekoladę drobno siekamy i wrzucamy do naszej masy. Mieszamy łyżką.
3. Formujemy z masy, zwarte kulki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
4. Pieczemy przez 25 minut w temperaturze 170 stopni.
PolskaBiega Instagram tomrep
WIĘCEJ PODOBNYCH HISTORII ZNAJDZIESZ TUTAJ